måndag 9 mars 2009

Abbe och Marika hade kul i parken idag!

Idag tog vi sovmorgon ett tag. Men när vi väl tog oss upp i parken blev det en kalasdag! Jag och Marika filmade och fotade i några timmar vilket resulterade i några fina klipp och bilder.


Här kommer 2 bilder från dagen!

Abbe gör en bs tailpress simon style på sjukt lång box!

Foto: Marika Alatalo




Abbe fs boardslide på c-box!
Foto: Marika Alatalo
VI SES OM 3 VECKOR!
/Abbe och Marika

5 kommentarer:

Lloyd sa...

Jo det börjar ordna upp sig i huset. Fortfarande bygg kaos på översta våningen pga. badrumsrenoveringen. Klart ni måste komma och hälsa på, henna dricker ju inte heller kaffe, så det finns gott om te och oboy =).
Hoppas ni får en fortsatt trevlig resa. /Rikard

Unknown sa...

Nu börjar jag bli lite less på bara bilder...Vi vill se Er live. Vi längtar efter Er !!

Kramar
Papa T å Mama S

Marika ja Abbe sa...

Men vet du Thomas, vi är ju hemma alldeles för snart.. det är ju bara tre veckor kvar. Men vi ska nog erkänna att lite smyg hemlänktan har vi faktist, bara lite!

Och Rikard, det låter fint med te och oboy, ska vi säga den 3 april kl 19.30 då :) eller någon annan gång.. Lycka till med renoveringarna!

/Marika o Abbe

Ellen sa...

Och jag och Ines längtar också efter att träffa er! Ni måste lova att vara hemma den veckan vi är hemma! Boka in 8-15 april att vara hemma/i katterjåkk, visst? :) Ha så trevligt sista tiden där borta! Kram kram

Anonym sa...

Till och med jag blir nästan sugen på att åka när jag ser era bilder... eller nä men det ser fint ut i alla fall. Var försiktiga så ni inte slår er. Hälsa alla andra också. /Aron