måndag 17 december 2007

Varan paradis bungalow!

Efter att vi hittat varan kara bungalow bestamde vi oss for att stanna har pa PhiPhi till den 20 december da vi maste aka tillbaka till Phuket for att hoppa pa planet till varan JUL I SINGAPORE (pa morgonen den 21/12).

Sa nu bor vi pa "PhiPhi Twin Palm Bungalows". Vid stranden "den-som-ar-mittemot-ton-sai-bay". Vi har en egen liten mysig bungalow gjord av bambu och vi har en liten "altan" vart vi ligger och slappar i hangmattorna!! Det ar fint det!! Det ar livet! Sjukt mysigt!

Idag har vi knallat alla det 343 trappstegen plus uppforsbackarna till View Point som ligger 186 meter over havet. Och det var latt vart det!! Grymt vackert! Vi har hart fler an engang att PhiPhi ar sa fint och vi forstar verkligen varfor!!

Vi var ju och d'o'k en dag, da akte vi bat ut en bit. Fantastiskt vackert, klipporna bara stracker sig rakt upp mot himlen fran ingenstans.
Forsta dyket gjorde vi pa Bida 'o'arna, narmare bestamt Bida Nok. Sen at vi lunch pa baten och chillade lite i solen, varat andra dyk gjorde vi vid PhiPhi Leh, alldeles utanfor "The Beach"-stranden (ni vet filmen.. med Leonardo Dicaprio...). Dykningen har ar fantastisk!! Det ar sa himla mycket att se! Massa vackra koraller och fina fiskar och fiskstim! tyvarr sag vi inte leopardhajjen, det var valldigt vanligt att se den, men vi sag den inte :/ men vi sag The Greate Barrakudda och Lion fish och massa annat kul.

Jusstja! Nyaret ar klart och det kommer bli sa himla kul!! Da kommer ju Stina Thomas och farmor-Alice for det forsta! OCH Chiva och Paijong!
Chiva ar har i Thailand just nu, men det skulle bli svart att hinna traffa han for han skulle igentligen aka till Kina vid ars skiftet och sen tillbaka till USA till skolan som borjar den 7 januari MEN da skippar han Kina och kommer hit istallet! Eller alltsa till KoLanta! Haftigt va?


Idag ar det forresten manga som fyller ar!
Stora grattiskramar till:
Anton B
Daneil
Noora
och lilla Moa


Varan hemlangtan har lugnat sig lite men vi ar fortfarande avis pa er som far vara hemma i snon och julen. Vi har iallafall julpyntat lite i varan lilla bungalow :)

Tack for idag
/Marika

3 kommentarer:

Ida sa...

Hejsan Vanner! Nu blir jag sugen pa att aka till phi phi jag med! Aven vi ska till sumatra for att trekka lite. har ni nagra tips? vars var ni? bra hotell? God jul till er och lycka till pa IKEA! Kram Ida

Unknown sa...

Hej på Er. Här hemma är det lite konstigt väder.. Nikkaloukta hade varmast i Sverige med +11 grader Kiruna 2:a med +7 grader. Tur att inte all snön smält bort men minskat har det. I Februari är det säkert perfekt med snö igen..;) Vi åker snart till M-byn och firar jul och det ska bli skönt. Ännu skönare är att vi strax är på väg till en egen bungalow i City village i Koh Lanta !! Helt fantasktisk att Chiva, Pajong och faktiskt kanske också Mike kan komma och fira nyår med oss alla.

Kramar Pappa T
Ps. Vilket fint julkort vi fick idag från Er "brunisar"..;)

Anton sa...

Tack for grattiset!
Vi ar nu pa Sumatra och foljer era fotspar. Har for mig att ni skrev att det inte fanns internet vart orangutangerna bor, sa god jul! Hoppas ni har det bra i Singapore.