fredag 11 januari 2008

Vihdoin suomeksi

Mie lupasin jo kauankauan silloin vahan suomenkilista tapahtumia...

Nyt olema Bangkokissa (Thaimaassa), asuma Abben perheen entisen vaihtooppilaan aitin tykona! Paijong huolehtii meista hyvin.. mutta en tieda tama ruoka puoli.. ensimmainen luonas oli sushia. Miehan en oikeen tykkaa kalasta, ja sushi on RAAKAA KALAA. No mutta Paijong on niin mukava ja autta meita tosipaljon etta ei kai se haittaa.

Singaporelaisen joulun jalkeen tulima takasin Thaimaahan Railay beachille! Tosi mukava paikka, siella olisima haluneet olla pitkaan! Se on kiipieilioiden paratiisi! Seinai ja kiipeilioita jokapuolella. Mekin testasima kiipeilya, tosi hauskaa!! [olettahan kattonut meidan kuvia].

Uudenvuoden aattona tuli Appsun iska-Thomas, aiti-Stina ja mummo-Alice.
Alicen sisko nimittain asuu taalla Thaimaassa, Koh Lantassa, 10 kuukautta. Koh Lantaa sanotaan ruotsalaiseski saareksi, siella on oikeastaan pelkastaan ruotsalaisia. Tosi paljon perheita jotka asuvat siella monta kuukautta. Siella on jopa KOLME ruotsalaista koulua.
Asuima samassa paikassa missa appsunmummonsisko-Ranghild ja 4 muuta ruotsalaista perhetta asuu. Mie ja Appsu asuima Thomaksen ja Stinan kans pienessa talossa, meilla oli jopa OMA KEITTI'O' ja JAAKAAPPI ensimaista kertaa. Eli amupalan saima syoda kotona - mahtavaa!
Niilla oli muuten meille vahan tuliaisia :D kuivaalihhaa, riisipuuroa, ruisleipaa, irtokarkkia, julmustia, hapankorppuja, Stinan leipamaa leipaa ja vaikka mita muuta!!!
Koh Lantalla meilla oli aika rauhallisia paivia. Vuokrasima mopoja ja kavima ajelulla ympari saarta, lentopalloa rannalla, joka paivaa pelattin joko korttia tai jotain muuta. Ainiin, yhtena paivana kavima kalareissulla! Se ei kylla ollut niin jannaa.. mutta saima paljon aurinkoa ja snorklailla vahan. Appsu veti ylos yhden kalan, Barricudda!

Suunitelma nyt on niin ettaetta.. Olema taalla Bangkokissa viikonlopun yli, huomenna lahema Paijonginkans kaupungille, saa nahda mita janna se on suunitellu meille.
Maanantaina lahema Kambodjaan, sitten Vietnamiin, takasin tanne Baangkokkiik ja sitten KOTIIN!!

Ei sitten muuta kun etta voikaa paksusti ja olkaa kiltisti! Toivottavasti tama uusi vuosi on alkanut hienosti!
Kuukaudenpaasta mekin olema jo takasin siella normaalissa elamassa!
Nyt ruoka on valmis.. mitakohan mahtaa olla tallakertaa...
/Marru

Inga kommentarer: