torsdag 12 februari 2009

Årets hittils roligaste dag!


Abbe flyger och Kristian fotar!

Hej allesammans. Som rubriken och bilden antyder har vi haft det bra idag. Det har snöat här i några dagar som vi kanske skrivit förrut. Imorse när vi drog upp persiennerna höll solen just på att gå upp över fjälltopparna och det var inte ett moln på himlen... då bestämde jag (abbe) mig för att mitt knä var helt och så tog vi 8:02-bussen till backen. Det ångrar jag inte.

Vi (alla utom Marika som åkte hem och hämtade en jacka för det var rätt kallt idag) började med att ta nordamerikas högst belägna lift som går upp till 3914 m.ö.h. Sen hikade vi upp till toppen på berget, 3964 m.ö.h. Det lät kanske inte så jobbigt men på nästan 4000 meters höjd tog det lika länge att ta sig upp 50 höjdmeter som att ta sig upp på Nordals. Eftersom vi var nästan först där så fick vi sjukt bra puderåk!

Sedan fortsatte åkdagen med puderåkning/skogspuderåkning/pist om vartannat...

Efter 7,5 timmar i backen åkte vi till Breckenridge recreation center och badade hot tub utomhus! Vi har köpt månadskort där nu. Dom har skitbra gym, löpbana, tennisbanor, basketkorgar, squash-rum, massa olika gruppass (t.ex: yoga, bodypump, spinnig, tai chi, etc etc..) klättervägg, simbasänger och hot tubs inomhus och utomhus, ångbastu.. och så har dom en bastu där man inte får kasta på vatten för då slår den av automatiskt.

Här kommer två finfina filmklipp från dagen! (filmade med Sandras kompaktkamera)


Jibbedi-Yibbedi-yoO!

Johanna susar fram genom skogen och rammar abbe.

Det finns några bilder från dagen på pixbox: http://abbemarika.pixbox.se/ (album: Vecka 2, Breckenridge, USA)

Nog om oss, hur har ni det?

/Abbe

1 kommentar:

vicky-D sa...

schyssta repor i fluffet!